Wie?

 

Dank u om even aan te meren in deze baai.

Stiltehoeve Metanoia in Damma, foto Jonas Roosens
Stiltehoeve Metanoia in Damme, foto Jonas Roosens

Ik ben geboren in Brugge op 31 mei 1966, ben afgestudeerd in de politieke wetenschappen aan de Universiteit Gent, en  werk als journalist op de openbare omroep VRT (achtereenvolgens Radio 1, Studio Brussel, radionieuwsdienst, cultuurwebsite Cobra.be en weer VRT-nieuws). Ik hou van boeken en bomen, yoga en stilte.

In 2014 verscheen mijn boek ‘Stil leven. Een stem voor rust en ruimte in drukke tijden’ (uitgeverij Lannoo).

Op deze website staan eigen teksten (recensies, blogs, columns…) en af en toe ook woorden die me inspireren.  Voorts ook werk van Lucas Vanclooster, compagnon de route met en zonder woorden.

 

Advertenties

6 gedachtes over “Wie?

 1. Dank voor een fijnzinnige en trefzekere radiobijdrage over Watou jg. 2014. tevens kijken we belangstellend uit naar uw Stilteboek.
  Zelf stelde ik met zorg het WOI-poëzieboek We werden honderd jaar ouder. Dichters over de Eerste Wereldoorlog (Davidsfonds) samen. Alle buitenlandse gedichten die ik selecteerde heb ik respectvol vertaald. Op mijn vraag wijdde Margi Blunden, dochter van oorlogspoëet Edmund B., een treffende impressie aan haar vader.
  Vriendelijke groet aan u.

  Like

 2. Over stilte. Kunt u mij een paar centra aanbevelen waar stilte retraites/weken worden georganiseerd ? Liefst in België, desnoods in Frankrijk en Nederland. Geen yoga, geen activiteiten, gedwongen rust en stilte.
  Dank bij voorbaat en warme groet.

  Like

 3. Hallo Kristien,

  Daarnet heb ik je artikel gelezen in het magazine Leven. Ik leef met je mee. Graag zou ik mijn passie en missie willen delen met doel vermindering van pijn, geven van comfort en relaxatie bij kankerpatiënten.
  Warme groet,
  Brigitte Van Acoleyen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s